Uw kavel in Het Land van Luna

De 25 kavels in Het Land van Luna zijn verdeeld over drie typen: vrije kavels, vrije kavels met accent en supervrije kavels. 17 kavels grenzen direct aan achterliggend water, met alle extra recreatieve mogelijkheden die dat biedt.
Elk kavelnummer heeft een eigen kavelpaspoort waarin zaken als maximaal bouwoppervlak, plaatsing op de kavel en nokhoogte zijn vastgelegd. Ook eventuele welstandsregels staan hier beschreven. Binnen de voorwaarden van het kavelpaspoort kunnen kopers een grote diversiteit aan bouwkundige en creatieve wensen realiseren.

Kaveltypen

Vrije kavels
(11 kavelnummers)

Hier kunnen kopers hun eigen woning bouwen die voldoen aan stedenbouwkundige eisen en aan  de regels die beschreven staan in het Beeldkwaliteitsplan[AvP1]  Land van Luna fase 2.
 

Vrije kavels met accent
(7 kavelnummers)

De locatie van deze kavelnummers springt prachtig in het oog. Daarom moeten de woningen die hier worden gebouwd aan een aantal aanvullende eisen voldoen bovenop de regels die gelden voor de vrije kavels.

Supervrije kavels
(7 kavelnummers)


De naam zegt het eigenlijk al: voor woningen die gebouwd worden op de supervrije kavels gelden geen regels ten aanzien van stedenbouwkundige eisen en beeldkwaliteit.

Informatie over de locatie, prijzen en procedure

13 september 2018

Op donderdag 13 september 2018 start de verkoop van 25 nieuwe vrije kavels in Land van Luna, fase 2.  

De verkoopmanifestatie wordt gehouden van 17.00 tot 19.00 uur in het gemeentehuis. Tegelijkertijd worden er ook woningen van Hallokaties verkocht.

De vrije kavels worden door de gemeente verkocht via makelaardij Kuijs Reinder Kakes uit Heerhugowaard.

In de verkoopbrochure vindt u informatie over de locatie, prijzen en procedure met betrekking tot aankoop van een vrije kavel.  De bijlagen staan hier als losse documenten bij.

Aanmelden voor meer informatie
Aanmelden
Contact

Kuys Reinder Kakes
Middenwaard 2 C 
1703 SE Heerhugowaard

072 555 55 00
heerhugowaard@krk.nl