Het Land van Luna: ruimte in de regio

De 25 kavels van Het Land van Luna zijn onderdeel van de laatste fase van plangebied ‘Land van Luna’ in Heerhugowaard-Zuid, waarin ook de bouw van 110 koopwoningen is opgenomen. Het kavelgebied wordt afgeschermd door de Jan Glijnisweg en de Lotte Beesedijk, en is bijna geheel omgeven door water. Vrijheid troef dus! Het Land van Luna ligt bovendien centraal in de regio en is uitstekend bereikbaar via snelle uitvalswegen. Hier is het beste van twee werelden voorhanden: ruimte en vrijheid, plus faciliteiten op stedelijk niveau.

Wilt u zelf uw droomhuis bouwen?

Opgroeien en relaxen in het groen

Het totale plangebied ‘Land van Luna fase 2’ valt op door een royale opzet. een groen gezicht en een uiterst praktische ligging. Dit geldt natuurlijk ook voor het kavelproject. Het Land van Luna is daardoor aantrekkelijk voor een brede bewonersgroep: gezinnen met opgroeiende kinderen, tweeverdieners die in een ruime cirkel rond Heerhugowaard werken en actieve levensgenieters met veel vrije tijd. Een wijk om relaxed in te spelen en leven!

Voorzieningen op stedelijk niveau

De vrije kavels van Het Land van Luna bevinden zich aan de buitenkant van Heerhugowaard, en toch in de nabijheid van alle faciliteiten die de mens van nu nodig heeft: een indrukwekkend winkelaanbod, horeca, scholen, sportgelegenheid, bioscoop en theater. Daarnaast grenst de wijk aan een verrassend uitgebreid recreatiegebied, inclusief strand, outdooractiviteiten en een multifunctioneel sportcentrum. 

Aanmelden voor meer informatie
Aanmelden
Contact

Kuys Reinder Kakes
Middenwaard 2 C 
1703 SE Heerhugowaard

072 555 55 00
heerhugowaard@krk.nl